Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
İlgili Araştırmacılar [1]
Tam Metin [1]
Yazar [1]
Konu Başlıkları [1]
Tarih [1]
Dizin Platformu [1]
İsmi Geçen [1]
WOS Kategorileri [1]
Arş. Gör. Zehra TAŞTANİç Mimarlık ve Çevre Tasarımı
Erişime Açık

Mikro Mekân Kavramının Örnekler Üzerinden İncelenmesi Examınatıon Of The Concept Of Mıcro Space Over Examples

Zehra TAŞTAN

1. GİRİŞ İnsan yaşamını sürdürmeye başlamasıyla beraber doğa olaylarından meydana gelen primitif alanlar (mağaralar, toprak, taş, ağaç oyukları vb.) ilk insanlar tarafından yaşamlarını devam ettirmek üzere kullanılmaktadır. Doğa oluşumlarından meydana gelen hava, su, heyelan ve rüzgâr gibi dış etkenlerin birleşmesiyle doğal bir yapı ve strüktür oluşarak, insanın yaşamının sürdürülebilmesi için mekân kavramı ortaya çıkmıştır. Barınak olarak adlandırılan bu mekân insanı zorlu ve sert hava koşullarından koruyarak, dış etkenlerin zararından uzak tutmuştur. Zorlu şartlar altında yaşamını devam etti ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms