Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
İlgili Araştırmacılar [1]
Tam Metin [1]
Tür [1]
Alt Tür [1]
Alt Tür 1 [1]
Konu Başlıkları [1]
Açık Erişim Tarihi [1]
Tarih [1]
Dizin Platformu [1]
İsmi Geçen [1]
WOS Kategorileri [1]
Erişime Açık

Görsel Analog Skala ile Dişeti Estetiği Algılarının Değerlendirilmesi: Meslekten Olan ve Olmayan Öğrencilerin Algı Farklılıkları Üzerine Bir Anket Çalışması

HİKMETNUR DANIŞMAN

GİRİŞ Ve AMAÇ: Günümüzde sosyal medya ağlarına ilginin fazla olması ve gülümseme fotoğraflarının sıklıkla kullanılması sebebiyle estetik algısı değişmekte ve beğenilme isteği artmaktadır. Bu talepler doğrultusunda hastaları istedikleri ideal gülümseme estetiğine kavuşturabilmek diş hekimleri için başlıca hedefler arasındadır. Bu sebeple ideal gülümsemenin diş hekimleri, diş hekimi adayları ve toplum tarafından nasıl algılandığının iyi tanımlanması gerekir. Bu çalışmanın amacı, diş hekimliği öğrencileri ile meslek dışı öğrencilerin gülümseme estetiğinde dişeti görünüm miktarı açısından algıları ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms