Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.021 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.021 sn
İlgili Araştırmacılar [1]
Tam Metin [1]
Tür [1]
Yazar [1]
Alt Tür [1]
Alt Tür 1 [1]
Konu Başlıkları [1]
Açık Erişim Tarihi [1]
Tarih [1]
Dizin Platformu [1]
Erişime Açık

Diş Hekimlerinin Çocuklardaki Oral Alışkanlıklar Hakkında Bilgi ve Tutumlarının Değerlendirilmesi

Beril DEMİRCAN

ÖZET Amaç: Bu çalışmada çocuklukta dentofasiyal büyümeyi etkileyen oral alışkanlıklar hakkında diş hekimlerinin bilgi ve tutumlarının değerlendirilmesi amaçlanmıştır. Gereç ve Yöntem: 16 sorudan oluşan anket hekimlere e-posta yoluyla gönderildi. Ankete 228 diş hekimi katılmıştır. Ankete 228 diş hekimi katıldı. Anket soruları diş hekimlerinin demografik özellikleri, çocuklardaki oral alışkanlıklara yönelik bilgi ve tutumlarını değerlendiren sorulardan oluştu. Elde edilen sonuçlar yüzde olarak değerlendirildi. Bulgular: Katılımcıların %46’sı özel polikliniklerde çalışıyordu. Pediatrik hasta muay ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms