Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
Koleksiyon [1]
İlgili Araştırmacılar [1]
Tam Metin [1]
Tür [1]
Yazar [1]
Alt Tür [1]
Alt Tür 1 [1]
Bilimsel Araştırma Etkinlikleri [1]
Açık Erişim Tarihi [1]
Tarih [1]
Dizin Platformu [1]
İsmi Geçen [1]
WOS Kategorileri [1]
Projeler [1]
Erişime Açık

Eş Zamanlı Personel Atama ve Araç Rotalama Optimizasyonu İçin Matematiksel Model Önerisi

Erkan KÖSE

Artan yakıt fiyatları i¸sletmeler i¸cin personel ta¸sıma maliyetlerini ¨onemli sorunlardan birisi haline getirmi¸stir. Bu maliyetlerin d¨u¸s¨ur¨ulmesi ve kaybedilen s¨urelerin en aza indirilmesi gerekmektedir. Bu ¸calı¸smada, Kayseri’de faaliyet g¨osteren orta ¨ol¸cekli bir firmada, personel servisleri i¸cin optimal rotalar belirlenmeye ¸calı¸sılmı¸stır. Mevcut durumda firma iki vardiya halinde ¸calı¸smaktadır. Gece ve g¨und¨uz vardiyasında ¸calı¸sanlar i¸cin servis planlaması ayrı-ayrı yapılmaktadır. G¨und¨uz vardiyasında ¸calı¸sanlar i¸sletmeye ta¸sınmakta, onlar i¸si devraldıktan sonra gece ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms