Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

İçortam Görünür Işık Haberleşme Kanallarında Güç Analizi

Asuman SAVAŞÇIHABEŞ

Optik kablosuz haberleşme teknolojisi, radyo frekansı iletişiminin önemli bir alternatifi olarak ortaya çıkmıştır. RF iletişimdeki bandgenişliğinin sınırlı olması nedeniyle, kullanıcıların yüksek hızlı kablosuz iletişim sistemlerine olan ihtiyacı artmaktadır. RF sisteminin kontrolsüz radyasyon, sınırlı bandgenişliği, düzenlenmiş frekans ve mobil kullanıcı sayısının artması gibi birtakım kısıtlamaları nedeniyle, RF tabanlı iletişim son yıllarda spektrum darlığı sorunuyla karşı karşıya kalmıştır. RF’ten farklı olarak görünür ışık haberleşmesi (VLC), iletim kanalları için görünür ışık spektrum ta ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms