- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır. - İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Aytekin Şahin G. Yöresel Kayseri yemeklerinin enerji ve besin ögesi içerikleri ile diyet kalitelerinin değerlendirilmesi. 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin/Türkiye, 5-6 Ekim 2023, ss. 4-5
Oğuz Ş, Güneş Şahin G, Navruz Varlı S, Baygut H, Aytekin Şahin G, Aydoğdu C. Mutfak Alt Yapı ve Donanım Çalışmaları. İçinde: Afet Sonrası Acil Beslenme İhtiyaçları ve Koordinasyon Panel ve Çalıştayı: Sonuç Raporu (Ed. Rukiye Yalap). Kapadokya Üniversitesi Yayınları, 2023.
Aytekin Sahin G. Üretim. İçinde: Yiyecek Hizmetleri Yönetimi İlkeler ve Uygulamalar, Funda Pınar Çakıroğlu, Ayşe Nur Songür Bozdağ, Editör. Hipokrat Yayıncılık, Ankara, ss. 200-228, 2023.
ABSTRACT Objective: Advancements in culinary technologies continually introduce new cooking methods, adapting to the evolving lifestyles of modern society. Notably, air frying has gained popularity in recent years due to the widespread use of home-based airfryer devices. This method of food preparation presents itself as a novel and environmentally favorable cooking instrument, as it mitigates the generation of oil waste and, in comparison, reduces both cooking durations and energy consumption, particularly in terms of electricity and fossil fuels while due to its cooking nature, it may also c ...Daha fazlası
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.