Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 4 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Genel KoleksiyonNuh Naci Yazgan Üniversitesi Kurum Koleksiyonu
Erişime Açık

Long-Term Characteristics of Severe COVID-19: Respiratory Function, Functional Capacity, and Quality of Life

Cihangir AÇIK | Ukbe ŞIRAYDER | Büşra KEPENEK VAROL

Recovery from pneumonia takes around 3–6 months in individuals with severe COVID-19. In order to detect the isolated damage caused by COVID-19, the 6-month period must pass after the recoveries. However, to our knowledge, no published study analyzes a comprehensive evaluation of individuals with severe COVID-19 after 6 months. We aimed to evaluate long-term consequences of severe COVID patients by comparing respiratory function, functional capacity, quality of life, fatigue, and balance 6 months after the intensive care unit (ICU) discharge with healthy individuals. Method: 26 post-COVID adult ...Daha fazlası

Erişime Açık

Görme Engelli Çocukların Denge Ve Yaşam Kalitelerinin İncelenmesi: Pilot Çalışma

Cihangir AÇIK

Çalışmanın amacı görme engelli çocukların denge ve yaşam kalitelerini incelemektir. Çalışmaya 8-12 yaş arasındaki görme engelli 8, normal gören 10 çocuk dahil edildi. Çocukların yaş ve görme kayıplarının dereceleri kaydedildi, antropometrik ölçümleri alındı. Dengeleri “Denge Hata Puanlama Sistemi” ile değerlendirildi. Yaşam kaliteleri 8-12 yaş için “Pediatrik Yaşam Kalitesi Envanteri 4.0” kullanılarak değerlendirildi. Her iki grubun değerlendirmeleri Mann-Whitney U testi kullanılarak karşılaştırıldı. Tüm testlerde istatistiksel anlamlılık düzeyi 0.05 olarak kabul edildi. Her iki gruptaki çocuk ...Daha fazlası

Erişime Açık

Effect Of Puva Therapy On Electrodermal Activity Parameters in Vitiligo Patients

Cihangir AÇIK

VİTİLİGO HASTALARINDA PUVA TEDAVİSİNİN ELEKTRODERM AKTİVİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms