Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 2 Adet 0.002 sn
İlgili Araştırmacılar [1]
Tam Metin [1]
Tür [1]
Alt Tür [2]
Alt Tür 1 [1]
Açık Erişim Tarihi [1]
Tarih [1]
Dizin Platformu [1]
İsmi Geçen [1]
Erişime Açık

Sağlık inanç modeli temelinde karantinadaki 65 yaş üstü bireylerin Covid-19 algıları

Zeliha KAYA ERTEN

Çalışmanın amacı, karantina sürecindeki 65 yaş üstü bireylerin SİM kullanarak COVID-19 algılarını detaylı bir şekilde incelemektir. Çalışma da nitel araştırma yönteminin bir deseni olan durum çalışması kullanılmıştır. Çalışmada olasılık dışı örneklemin bir türü olan ve ölçüt yoluyla oluşturulan çalışma grubu tercih edilmiştir. Çalışmaya Eylül 2021 tarihleri arasında Kayseri ilinde bulunan 13 kişi katılmıştır. Katılımcıların sekizi erkek, beşi kadındır. Veriler, yarı yapılandırılmış görüşme formu kullanılarak 10 gün süresince toplanmıştır. Görüşme formu Sağlık İnanç Modeli boyutları temel alına ...Daha fazlası

Erişime Açık

Post-discharge evaluation of patients treated in hospital with infection of Covid-19

Zeliha KAYA ERTEN

Objective: This study was conducted retrospectively, cross-sectional and descriptively, with the aim of evaluating the results of monitoring that carried out by telephone, of discharged patients who had been hospitalised due to Covid-19 during the pandemic. Method: The population of the research contains of folders of 862 patients who got their Covid-19 Polymerase Chain Reaction (PCR) tests positive, treated in hospital and discharged between 28.08.2020 and 16.09.2020. Study was completed with folders complete datawise of 760 patients. Descriptive statistics were given in mean, standard deviat ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms