Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Üçüncü Gıda Rejimi Çerçevesinde Rusya ve Türkiye'nin Tarımsal Ticaret Yapısı ve Ticaretinin Analizi

Emine KILAVUZ

Son yıllarda akademik ve siyasi çalışmalara konu olan iklim değişikliği yanında COVID-19 pandemisi ve Rusya-Ukrayna arasındaki savaş, dünyada gıda güvenliği sorununun tartışılmasına neden olmaktadır. 2022’de dünya çapında gıda fiyatlarında hızlı bir artış ve başta tahıl olmak üzere dünyanın birçok yerinde gıda arz kıtlığı ve kendi kendine yeterlilikte sıkıntılar görülmüştür. Bu çerçevede Dünya Ticaret Örgütü’nün (DTÖ) tarımsal ürün ve girdiler üzerinde devlet müdahalelerine yönelik politikaları da tartışmaya açılması gerekmektedir. İç destekler konusunda düzenlemeler getiren DTÖ Tarım Anlaşmas ...Daha fazlası

Erişime Açık

Effects of Intracanal Medicaments on the Measurement Accuracy of Four Apex Locators: An In Vitro Study

Bertan KESİM

Objective: This study aimed to examine the effect of various intracanal medicaments on the precision of four electronic apex locators (EALs). Materials and Methods: This study comprised 160 maxillary central incisors. After root canal preparation, a 25-K file was carefully introduced into the root canal until it was perceptible through the apex, and 0.5 mm was subtracted from this amount to determine the actual length. Samples were divided into four groups: calcium hydroxide, double antibiotic paste, triple antibiotic paste, and the control groups. Intracanal medications were removed with EDTA ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms