Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Doç. Dr. Hüsniye AKILLISiyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Erişime Açık

Büyükşehir belediyelerinin defin ve mezarlık hizmetlerinin değerlendirilmesi

Hüsniye AKILLI

Kamu malı statüsündeki mezarlıklar ve kamu hizmeti kapsamındaki defin hizmeti insanın doğası gereği ihtiyaç duyduğu en temel yerel hizmetlerden biri olup bu araştırmada konuyla ilgili düzenlemeler, Belediye Mezarlıkları Nizamnamesi, Umumi Hıfzıssıhha ve Mezarlıkların Korunması Hakkında Kanun, Mezarlık Yerlerinin İnşaası ile Cenaze Nakil ve Defin İşlemleri Hakkında Yönetmelik uyarınca Türkiye’de belediyelerin defin ve mezarlık hizmetinin değerlendirilmesi amaçlanmıştır. Büyükşehir belediyelerinin kurumsal belgeleri incelenerek hizmetin belediyelerde nasıl örgütlendiği, hangi görev ve sorumluluk ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms