Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Yoğun bakım hemşirelerinin göz bakımı hakkındaki görüşleri: Fenomenolojik çalışma

Ayşegül Tuğba YILDIZ

Amaç: Bu çalışmanın amacı, Yoğun Bakım Ünitesi’nde (YBÜ) görev yapmakta olan hemşirelerin göz bakımına ilişkin deneyim ve görüşlerini ortaya çıkarmaktır. Yöntem: Çalışma, nitel araştırma yönteminin bir deseni olan fenomenoloji ile gerçekleştirilmiştir. Çalışma İç Anadolu Bölgesi’nde bir hastanenin YBÜ’sinde görev yapan yedi hemşire ile gerçekleştirilmiştir. Veriler yarı yapılandırılmış görüşme ile toplanmıştır. Toplanan veriler içerik analiziyle analiz edilmiştir. Bulgular:Yapılan görüşmelerde yoğun bakım hemşirelerinin lisans eğitiminden itibaren, göz bakımına ilişkin bilgi eksiklerinin olduğ ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms