Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Organik tasarım

Merve ÇETİNKAYA SÖNMEZ

Herhangi bir tasarım ile ilgili olarak onu tanımlayan kendine has özellikleri, dönemsel karakteristikler, ifade biçimleri, yapı ögeleri, dil, kavramsal ve düşünsel arka plan o tasarım ürününün tarzı, stili, üslubu ya da akımın özellikleri bütünüdür. 19. Yüzyıl ve izleyen süreçte mimarlık ve tasarımda özgünlüğü ön planda tutan yeni yaklaşımlar insan yaşam alanları için farklı ve nitelikli çevreler yaratmayı hedeflemiştir. 19. Yüzyıl sonlarında gündeme gelen ancak 20. Yüzyıl başlarında önem kazanan organik tasarım ise insan-toplum-doğa dengesini ve uyumunu hedefleyen ve mimarlığı doğal ve yapıla ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms