Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 2 Adet 0.002 sn
İlgili Araştırmacılar [2]
Tam Metin [1]
Tür [1]
Alt Tür [1]
Alt Tür 1 [1]
Açık Erişim Tarihi [1]
Tarih [2]
Dizin Platformu [1]
İsmi Geçen [1]
Erişime Açık

A comparative performance analysis of channel equalizer in ofdm system under jamming attacks

Ali ÖZEN

In this article, the accomplishment of OFDM systems under different jamming attacks is analyzed. Partial band jamming signal suppressing OFDM data packets partially and full band jamming signal suppressing all OFDM data packets are examined in this study. Computer simulation works are carried out to analyze the achievement of the OFDM system over AWGN and frequency selective Rayleigh fading channels under both jamming attacks. In addition, comparative performance analysis of different equalizer structures in frequency selective Rayleigh fading channel environment is performed. From the obtaine ...Daha fazlası

Erişime Açık

PTS yönteminin klasik OFDM Ve süzgeçlenmiş OFDM dalga formlarının başarımları üzerine etkilerinin incelenmesi

Ali ÖZEN | Asuman SAVAŞÇIHABEŞ

Yüksek tepe gücü/ortalama güç oranı (PAPR), çok taşıyıcılı (MC) haberleşme sistemlerinin en büyük dezavantajlarından biridir. Dikgen Frekans Bölmeli Çoğullama (OFDM) sistemi de bu dezavantaja sahiptir. Bu nedenle OFDM’e alternatif dalga formu araştırma geliştirme çalışmaları tüm dünya da devam etmektedir. Bu bildiride, Süzgeçlenmiş OFDM (F-OFDM) dalga formunun OFDM ile karşılaştırmalı olarak PAPR ve bit hata oranı (BER) başarımları analiz edilmektedir. MC haberleşme sistemlerinde PAPR değerini düşürmek için literatürde birçok yöntem önerilmiştir. Bu yöntemlerden Kısmi İletim Dizileri (PTS), PA ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms