Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
İlgili Araştırmacılar [1]
Tam Metin [1]
Yazar [1]
Alt Tür [1]
Alt Tür 1 [1]
Açık Erişim Tarihi [1]
Tarih [1]
Dizin Platformu [1]
İsmi Geçen [1]
WOS Kategorileri [1]
Erişime Açık

COVID 19 PANDEMİSİ SÜRECİNDE DUYULAN KORKU VE KAYGININ BESLENME ALIŞKANLIKLARI ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ

Neşe KAYA

Bu çalışmanın amacı Covid 19 pandemisinin ve pandemi sürecinde yaşanan korku ve kaygının beslenme alışkanlıkları üzerindeki etkisini araştırmaktır. Gereç ve Yöntem: Kesitsel olan bu çalışma çevrimiçi bir anketle yapılmıştır. Ankette genel demografik özellikler, beslenme alışkanlıkları, korku ve kaygı düzeyini ölçmeye yönelik sorular yer almıştır. Katılımcıların korku ve kaygı düzeylerini ölçmek için COVID-19 Korkusu Ölçeği (FCV-19S) , Koronavirüs Anksiyete Ölçeği (KAÖ) ve Yaygın Anksiyete Bozukluğu-7 (YAB-7) Testi uygulanmıştır. Yapılan çalışma TÜBİTAK tarafından 2210-A Genel Yurt İçi Yüksek L ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms