Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 5 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Thermal conductivity of different composite resin materials in dıfferent polymerization times and modes

Özcan KARATAŞ

Thermal conductivity of different composite resin materials in dıfferent polymerization times and modes. Amaç: Bu çalışmada siloran-esaslı ve dimetakrilat-esaslı kompozitlerin farklı polimerizasyon sürelerinde ve modlarında termal iletkenlikleri değerlendirildi Gereç ve Yöntem: Sağlam insan üçüncü molar dişlerinden 40 dentin disk (8 mm çap, 1.5 mm kalınlık) hazırlandı. Filtek Silorane (3M ESPE Dental Ürünleri, Minnesota, ABD) ve Filtek Z550 (3M ESPE Dental Ürünleri, Minnesota, ABD) kompozit örnekleri, led ışık cihazı ile (Valo, Ultradent Products Inc., Utah, ABD) iki farklı modda ve farklı s ...Daha fazlası

Erişime Açık

Monomer release from nanohybrid composite after bleaching

Özcan KARATAŞ

The evaluation of the effect of bleaching on monomer release from two composite resins was performed by bleaching two nanohybrid composite resins Filtek Z550 and Tetric N-Ceram using two bleaching products Whiteness HP Maxx and Vivastyle. In total, 20 samples were made from each composite resin from which four groups were fabricated (two for each bleaching product). The samples were stored in a 75% ethanol solution, and the solutions were renewed after 1, 7, and 28 days. The monomer release was analyzed using high performance liquid chromatography. The data were analyzed using repeated measure ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms