Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
İlgili Araştırmacılar [2]
Tam Metin [1]
Tür [1]
Alt Tür [1]
Alt Tür 1 [1]
Konu Başlıkları [3]
Açık Erişim Tarihi [1]
Tarih [1]
Dizin Platformu [1]
İsmi Geçen [1]
Prof. Dr. Ali KAYASiyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Erişime Açık

Y kuşağı öğrencilerinin kamu hizmeti beklentilerine dair bir analiz: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi örneği

Damla MÜRSÜL | Ali KAYA

Sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasal ortam gibi pek çok faktör, kuşaklar arasında birtakım farklılıkların ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Bu farklılıklardan biri de kamu hizmetlerine yönelik beklentilerdeki farklılıklardır.Çalışma,Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nde lisans eğitimi gören vealdıkları eğitim dolayısıyla kamu yönetimi ve kamu hizmeti gibi kavramlarüzerine odaklanan 1.- 2.- 3. ve 4.sınıf Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerinin bu konulardaki beklentilerini ortaya koymayı amaçlamaktadır. Bölüm öğrencileri, genellikle Y kuşağı yaş grubunda (1980-1999) bulunan öğrencile ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms