Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Effects Of Traditional Turkish Formation Of Historic Buildings And Public Spaces In The City Elements A Study Of Three Tombs ÜÇ Kümbetler And Environment In Erzurum City

Kocatürk

Effects Of Traditi Geleneksel Türk kentlerindeki kamusal mekânları oluşturan tarihi elemanlar, bu alanları sınırladıkları gibi, bu mekânların ve çevrelerinin oldukları kadar günümüz kentlerin de tanınmaları, öğrenilmeleri ve algılanabilirliklerinde de etkili olmaktadırlar. Çalışmada tarihi kentlerin merkezlerini ve dolayısıyla da kamusal mekânların oluşumunda etkili olan dini yapılar, çarşılar vb. elemanların bulunduğu alanların kentin geneline göre daha iyi korunduğu varsayımından yola çıkılmıştır. Bu bağlamda, araştırmada ele alınan alanın Üç Kümbetler ve çevresi olarak seçilmesinin nedeni, ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms