Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 5 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Içme suyu tercihinde etkili olan faktörler: Şebeke suyuna yönelik tutumlar ile ambalajlı su tüketimi arasındaki ilişki

Hüsniye AKILLI

Su, insanlar ve diğer canlılar için vazgeçilmez bir kaynaktır. Nüfus artışı, iklim değişikliği ve ekolojik nedenlerle dünya üzerindeki kullanılabilir ve içilebilir su kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı yaşamsal bir konudur. Bu çalışmada öncelikle içme suyu tercihlerine ilişkin sayısal veriler gösterilmekte, daha sonra yerel yönetimler tarafından sunulan şebeke suyuna yönelik popüler tutuma etki eden faktörler incelenmektedir. Üçüncü bölümde şebeke suyuna yönelik tutumlar ile ambalajlı su tüketimi arasındaki ilişki analiz edilmektedir. Çalışmanın sonuç bölümünde elde edilen bulgular sosyal, ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms