Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
İlgili Araştırmacılar [1]
Tam Metin [1]
Tür [1]
Yazar [1]
Açık Erişim Tarihi [1]
Tarih [1]
Dizin Platformu [1]
Erişime Açık

İşe adanmışlığın bazı demografik değişkenler açısından incelenmesi: Bankacılık sektöründe bir araştırma

Ceren AYDEMİR

Bu çalışmanın temel amacı, işe adanmışlığın çeşitli demografik değişkenler açısından incelenmesi ve demografik değişkenlerin işe adanmışlık ve alt boyutlarında bir farklılık gösterip göstermediğinin belirlenmesidir. Çalışma Kayseri ilindeki 330 banka çalışanı ile gerçekleştirilmiştir. Çalışmada işe adanmışlığı ölçmek için Schaufeli ve diğerleri (2002) tarafından geliştirilen Utrecht Work Engagement Scale (UWES) kullanılmıştır. Araştırma sonuçlarına göre, yalnızca medeni durum değişkeni itibariyle dinçlik alt boyutu ve mesleki deneyim değişkeni itibariyle işe adanmışık, dinçlik ve yoğunlaşma al ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms